24-часова корекция на пигментните петна с Lumilogie

0 коментара0/5

Вдъхновени от последните постижения в естетическите терапии, комбиниращи LED светлина и пилинг, лаборатории Lierac създават експертно решение за премахването на тъмните петна във всеки етап на тяхното развитие.

24-часова корекция на пигментните петна  с Lumilogie


Идентифицирани са 3 типа тъмни петна:  зараждащи се, видими и упорити.

1. Зараждащи се тъмни петна: Появяват се при увеличено производство на меланин. Все още не са видими на повърхността на кожата, но правят тена неравен и мътен.

2. Видими тъмни петна: Излишъкът в производството и трансфера на меланин към кератиноцитите, както и забавеното клетъчно обновяване водят до натрупване на меланин в епидермиса и оттам до образуване на видими тъмни петна по повърхността на кожата.

3. Упорити тъмни петна: Меланоцитите се отлагат в гънките на дермо-епидермалната граница (ДЕГ). Създават се меланинови струпвания в дълбочина, които са видими и на повърхността на кожата. Тъмните петна са по-многобройни, по-тъмни и по-трудни за достигане и премахване.


Концентратът Lumilogie на Lierac е разделен на две половини, като светлата е за дневна, а тъмната за нощна употреба.

През деня кожата е разкрасена с дневния флуид, който прикрива тъмните петна с помощта на микро-седефени частици и така създава оптически ефект за съвършена кожа. През нощта епидермисът е обгърнат с нежен гел-балсам, който попива бързо, за да остави приятно усещане за свежест и да направи кожата незабавно по-гладка. Текстурите оставят върху кожата свеж флорален аромат с цитрусови нотки, комбинирани с палисандър, магнолия и бял мускус.

Концентратът Lumilogie на Lierac


Ден & нощ: Активни съставки в основата на формулата на  Lumilogie на Lierac

1. Действие срещу зараждащите се тъмни петна

Хексил R: използвана повече от 80 години в хранителната индустрия, за да опазва плодовете от потъмняване, тази активна съставка си е спечелила име и в борбата с тъмните петна. Хексил R. се е доказала като най-ефективната съставка за контрол над производството на меланин, като действието й пречи на тирозиназата и пероксидазата, два ключови ензима в меланогенезата.

2. Действие срещу видимите тъмни петна

Пясъчна лилия: това крайбрежно растение, което вирее в песъчливи почви, възпрепятства производството на меланин, а също така и трансфера му към клетките, като скъсява дължината на меланоцитните дендрити.

3. Действие срещу упоритите тъмни петна

Екстракт от живовляк: многогодишно растение, използвано още от древността като лек против главоболие и антидот, живовлякът реструктурира ДЕГ чрез стимулация на синтеза на поддържащи протеини като колаген, еластин и ламинин и така противодейства на установяването на меланоцити в гънките на ДЕГ. 

Lumilogie на Lierac е подходящ за жените, които търсят интензивна терапия срещу тъмните петна и тези, които искат допълнителна терапия, която да комбинират с медицинско лечение на тъмните петна.

Всяка сутрин нанасяйте дневния концентрат върху цялото лице, като избягвате зоната около очите. Може да използвате самостоятелно или като серум преди крема. Вечерта нанесете от нощния концентрат върху цялото лице, като избягвате зоната около очите. Може да използвате самостоятелно или като серум преди употребата на крем.

  • Опаковка 2х15мл, препоръчителна цена: 99лв.

 

24-часова корекция на пигментните петна  с Lumilogie

Още от "Козметика"

Какво трябва да знаем за сенките

Какво трябва да знаем за сенките

След червилото и спиралата, сенките са най-употребяваната и основна част от грима.

Целулит - поредна атака

Целулит - поредна атака

Целулитът трябва да бъде атакуван постоянно, защото това е единственият начин да се справим с него. Ако не сте сред 10-те процента „богоизбрани“ жени, които нямат целулит, много добре знаете колко безмилостно жестока е борбата с него.

Подарете красота и страст за живот

Подарете красота и страст за живот

„Симон Малер” – висша дермокозметика, гарантираща бързи и трайни резултати. Френска професионална био-козметика за лице и тяло.