Русият цвят - под контрол

0 коментара0/5

Благодарение на професионалистите от John Frieda и уникалната линия продукти Sheer Blonde® Go Blonder, блондинките вече могат да пресъздадат магическия, целунат от слънцето, блясък през цялата година.

Русият цвят - под контрол

Този сезон всички блондинки ще искат да постигнат „целунат от слънцето рус цвят“, а и има ли причина да не обичаме топлото време, плажа и най-важното – начина, по който косата ни блести, когато е целуната от слънцето?

Нищо не описва лятото така, както целуната от слънцето коса – кичури, които почти изглеждат като позлатени.

 

Хари Джош, Международен творчески консултант на John Frieda, споделя:

„Този сезон има истински младежки подход към красотата и резултатът е мека, целуната от слънцето коса с летни руси нюанси, съчетана с бохемска, небрежна прическа. Никога не е било толкова лесно да пресъздадете у дома този естествен, целунат от слънцето нюанс“.

Няма нищо по-хубаво от слънчево русо – светло, блестящо и перфектно - идеалният рус цвят, който озарява кожата и подчертава очите Ви. Наблюдаваме един по-преливащ ефект, а резултатът е перфектен блясък“.

 

Поддържайте блясъка всеки ден

Поддържайте ежедневно блясъка на русия цвят с шампоан и балсам John Frieda® Sheer Blonde® Go Blonder. И двата съдържат уникален изсветляващ комплекс, който позволява на естествените и боядисаните блондинки да запазят светлия и блестящ цвят. Формулата съдържа комплекс от масло от жожоба, слънчоглед и бял чай, който подчертава светлите руси тонове. Без амоняк и пероксид, тази нежна технология осигурява на косата Ви здрав и бляскав вид.

Постигнете с до един и половина по-светъл тон рус цвят с изсветляващия срей John Frieda® Sheer Blonde® Go Blonder. Изключителната формула се активира от уредите за топлинно  въздействие върху косата, за да я изсветли постепенно след 3-5 употреби.

 

Важен съвет: „Блондинките винаги искат да са малко по-руси. Убедете се, че естественият ви базов цвят е средно до светло русо, ако се опитвате да постигнете този нюанс“.

 

Контролирайте русия цвят със серията John Frieda®  Sheer Blonde® Go Blonder

Контролирайте русия цвят със серията John Frieda®  Sheer Blonde® go blonder

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Русият цвят - под контрол".

Още от "Коса"

По-чиста коса с брилянтен шампоан

По-чиста коса с брилянтен шампоан

С брилянтен шампоан може да имаме идеално чиста и жизнена коса дори през зимата. Влажно, снежно и студено време, с шапки навън и отопление вътре - резултатът е коса, която се омазнява прекалено бързо, няма обем и форма.

4 стъпки за СПА глезотии, които косата заслужава

4 стъпки за СПА глезотии, които косата заслужава

Ежедневни удоволствия, които да Ви накарат да изглеждате и да се чувствате свежи като след спа ... от петите до косата

С бретон или без бретон?

С бретон или без бретон?

Следвайки модните тенденции в прическите, бретоните си остават хит. Съществуват най-различни по форма и дължина, като изборът е индивидуален.