Подгответе косата си за зимата

25 коментара4/5

Новата зимна колекция колекция Pantene Winter Protection –

Експертът на здравата коса Pantene представя нова серия продукти, създадени специално за поддържане на косата здрава и силна и през зимата - PANTENE WINTER PROTECTION.

Повечето хора смятат, че промените в температурата не могат да въздействат на състоянието на косата им. Специалистите от Проктър и Гембъл доказаха, че косата ни се влияе от различни фактори през студените сезони и особено през зимата. Ниските температури, носенето на шапка, резките смени на атмосферното налягане, студеният вятър, както и дългите часове прекарани до климатика значително променят нормалното състояние на косата.

За това Pantene създаде специалната серия продукти за защита на косата през студените месеци на годината. От месец ноември тази година българските дами ще имат възможността да тестват зимната колекция на Pantene – PANTENE WINTER PROTECTION, която подготвя косата за безпроблемно посрещане на зимата.

Колекцията включва:
  • Шампоан Pantene с деликатна формула, богата на съставки, които предпазват косата от вредните климатични влияния като възстановяват нейната сила и жизненост...
  • Балсам Pantene с уникална формула, с основа провитамин B5, който заздравява естествената защитна система на косъма. Балсамът Pantene Winter Protection осигурява на косата необходимата й влажност и само за 10 дни отстранява напълно негативните ефекти причинени на косъма от климатичните условия през зимата. По този начин косата отново става красива, блестяща и лесна за оформяне.


Колекцията Pantene Winter Protection ще можете да намерите в магазините в цялата страна само през зимния сезон. Препоръчителните цени са 3.90 лв за шампоана и същата цена за балсама.

Информацията е предоставена от United Partnes

25 коментарaДобави коментар »

1111

От 111129.09.2009, 16:04 ч.

илиянче ами и ти - какво е това миене вие хора ще останете без коси

Виж всички коментари за "Подгответе косата си за зимата".

Още от "Коса"

5 съвета за бърз растеж на косата

5 съвета за бърз растеж на косата

Има ли начин да променим нещо в ежедневието си, за да накараме косата ни да расте по-бързо. Вижте няколко начина, които според науката, ще накарат косата ви да расте по-бързо. 5 начина за бърз растеж на косата

Боядисване на косата у дома

Боядисване на косата у дома

Над 60% от жените боядисват косата си у дома - по практични и финансови съображения. И все пак добре е всички да знаем, че има няколко правила, които помагат боядисването да протече с най-малко щети за косата.

Съвети за трайни букли

Съвети за трайни букли

Къдравата коса и женствените букли са сред най-предпочитаните прически за новогодишната нощ. За съжаление обаче понякога буклите губят формата си само няколко часа след накъдрянето. Вижте някои съвети как да имате трайни букли.