Новогодишни прически

20 коментара2/5

Новогодишни прически за най-празничната нощ в годината. Стилни новогодишни прически, с които няма да останете незабелязани в празничната вечер. Новогодишни прически за всеки вкус и стил.

10245_6.jpg

Има новогодишни прически, които може да си направите вкъщи с лекота и новогодишни прически, с които може да се справи само добър фризьор. Каквото и решение да вземете, помнете, че новогодишната прическа трябва да привлича вниманието.

Новогодишни прически у дома
Сешоар, четка и/или гребен, стилизиращи продукти и брокат – задължителният комплект инструменти за стилна, закачлива, секси или романтична новогодишна прическа.

новогодишни прическиНовогодишна прическа в “Rock chick look”
Новогодишната прическа в “Rock chick look” (умишлено разчорлена коса) се постига лесно и ще издържи по-дълго от гладката права коса. Ако косата ви е на естествени вълни, просто я намокрете, намачкайте леко и подсушете. Запазете вида й с лак за коса. Ако косата ви е права, навийте я на ролки, докато е още влажна, или усучете с пръсти отделни кичури, навийте ги и ги прикрепете с фиби към главата. Изчакайте десетина минути, махнете фибите и пръснете с лак. Разчорлете малко косата, като я разтъркате, повдигнете я в корените и накрая пак я напръскайте леко със спрей за коса с блестящи частици.

Новогодишна прическа в кок
Висок и пригладен или нисък и небрежен, кокът задължително придава елегантност към визията. При професионален фризьор може да се сдобиете със сложен екстравагантен кок, а сами може да си направите стилен класически кок или небрежен кок за секси визия. Лесен небрежен кок: Върху влажна коса сложете пяна за коса, след това я оставете да изсъхне без сешоар. Съберете косата на хлабава опашка близо до тила. За по-свеж вид не я издърпвайте изцяло последния път, в който я прокарвате през ластика, а я оставете небрежно да стърчи. Може да оставите и няколко свободни кичурчета в лицевата част, които да навиете с маша.

Новогодишна прическа в закачливи къдрици
Естествено къдравата коса е най-лесна за оформяне, дори в новогодишна прическа. Малко пяна или спрей за коса с брокатени частици и празничният ефект в косите е готов. Дори не е нужно да фиксирате прическата с лак за коса. С тънка диадема с блестящи камъчета ще заприличате на принцеса, а малката фиба встрани ще ви направи неустоима кокетка. При чуплива коса, ще ви трябват малко повече време и усилия. Като начало трябва да подсилите къдриците с ролки или маша. Преди това нанесете спрей или друг продукт за сухи краища, за да запазите жизнеността на косъма. Фиксирайте прическата със спрей за коса с блестящи частици.

Новогодишна прическа в гладък стил

За естествено права коса мечтаят много жени. Тя се оформя бързо и лесно, и изглежда добре дори да не е оформена в прическа. Измийте косата и попийте влагата с хавлиена кърпа. Не я разтърквайте, защото ще се накъдри. Изсушете косата с насочени надолу движения, следвайки формата на главата с четката, за да я изправите или загладите. Ако сте с чуплива коса, а държите да сте с гладка и права новогодишна прическа, ще трябва да прибегнете до пресата за коса. Сешоарът и четката няма да са достатъчни. Накрая напръскайте със стилизант с блестящи частици или поръсете със сух брокат.  

А сега разгледайте идеите за новогодишни прически, които ви предлагаме:

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

18.12.2009/Биляна Божилова

 

20 коментарaДобави коментар »

Малката

От Малката17.12.2010, 20:27 ч.

Кажете ми идея, как да си накъдря косата?! Имам страшно права коса и е до средата на кръста ми. Искам да ми кажете как седи косата след като е накъдрена на големи ролки, ако е толкова дълга и ако е права дали ще се запази за...

Виж всички коментари за "Новогодишни прически".

Още от "Коса"

Касия – азиатското чудо за здрава и силна коса

Касия – азиатското чудо за здрава и силна коса

Касията е азиатско растение, което има голям брой приложения. Едно от тях е благоприятното действие, което има върху третираната и изтощена коса. Вижте кои са лечебните свойства на касията и как да я използвате в разкрасителните си ритуали у дома:

Да си приготвим сух шампоан у дома

Да си приготвим сух шампоан у дома

Сухият шампоан е идеалното средство да освежите косата си, без да я миете – бързо, лесно и удобно. Можете за минути да приготвите домашен сух шампоан без химикали и само с натурални съставки. Вижте как. Да си приготвим сух шампоан у дома

Силна коса за всяка жена

Силна коса за всяка жена

Силната коса символизира красота, съблазън и чувственост. Силната коса е здрава, жизнена и блестяща. Всяка жена може да има силна коса, дори да не е природно надарена с гъста коса. Козметика за подсилване на косата.