Новогодишни прически

20 коментара2/5

Новогодишни прически за най-празничната нощ в годината. Стилни новогодишни прически, с които няма да останете незабелязани в празничната вечер. Новогодишни прически за всеки вкус и стил.

10245_6.jpg

Има новогодишни прически, които може да си направите вкъщи с лекота и новогодишни прически, с които може да се справи само добър фризьор. Каквото и решение да вземете, помнете, че новогодишната прическа трябва да привлича вниманието.

Новогодишни прически у дома
Сешоар, четка и/или гребен, стилизиращи продукти и брокат – задължителният комплект инструменти за стилна, закачлива, секси или романтична новогодишна прическа.

новогодишни прическиНовогодишна прическа в “Rock chick look”
Новогодишната прическа в “Rock chick look” (умишлено разчорлена коса) се постига лесно и ще издържи по-дълго от гладката права коса. Ако косата ви е на естествени вълни, просто я намокрете, намачкайте леко и подсушете. Запазете вида й с лак за коса. Ако косата ви е права, навийте я на ролки, докато е още влажна, или усучете с пръсти отделни кичури, навийте ги и ги прикрепете с фиби към главата. Изчакайте десетина минути, махнете фибите и пръснете с лак. Разчорлете малко косата, като я разтъркате, повдигнете я в корените и накрая пак я напръскайте леко със спрей за коса с блестящи частици.

Новогодишна прическа в кок
Висок и пригладен или нисък и небрежен, кокът задължително придава елегантност към визията. При професионален фризьор може да се сдобиете със сложен екстравагантен кок, а сами може да си направите стилен класически кок или небрежен кок за секси визия. Лесен небрежен кок: Върху влажна коса сложете пяна за коса, след това я оставете да изсъхне без сешоар. Съберете косата на хлабава опашка близо до тила. За по-свеж вид не я издърпвайте изцяло последния път, в който я прокарвате през ластика, а я оставете небрежно да стърчи. Може да оставите и няколко свободни кичурчета в лицевата част, които да навиете с маша.

Новогодишна прическа в закачливи къдрици
Естествено къдравата коса е най-лесна за оформяне, дори в новогодишна прическа. Малко пяна или спрей за коса с брокатени частици и празничният ефект в косите е готов. Дори не е нужно да фиксирате прическата с лак за коса. С тънка диадема с блестящи камъчета ще заприличате на принцеса, а малката фиба встрани ще ви направи неустоима кокетка. При чуплива коса, ще ви трябват малко повече време и усилия. Като начало трябва да подсилите къдриците с ролки или маша. Преди това нанесете спрей или друг продукт за сухи краища, за да запазите жизнеността на косъма. Фиксирайте прическата със спрей за коса с блестящи частици.

Новогодишна прическа в гладък стил

За естествено права коса мечтаят много жени. Тя се оформя бързо и лесно, и изглежда добре дори да не е оформена в прическа. Измийте косата и попийте влагата с хавлиена кърпа. Не я разтърквайте, защото ще се накъдри. Изсушете косата с насочени надолу движения, следвайки формата на главата с четката, за да я изправите или загладите. Ако сте с чуплива коса, а държите да сте с гладка и права новогодишна прическа, ще трябва да прибегнете до пресата за коса. Сешоарът и четката няма да са достатъчни. Накрая напръскайте със стилизант с блестящи частици или поръсете със сух брокат.  

А сега разгледайте идеите за новогодишни прически, които ви предлагаме:

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

новогодишни прически

18.12.2009/Биляна Божилова

 

20 коментарaДобави коментар »

Малката

От Малката17.12.2010, 20:27 ч.

Кажете ми идея, как да си накъдря косата?! Имам страшно права коса и е до средата на кръста ми. Искам да ми кажете как седи косата след като е накъдрена на големи ролки, ако е толкова дълга и ако е права дали ще се запази за...

Виж всички коментари за "Новогодишни прически".

Още от "Коса"

Коафьорът Любен Николов: България като прическа е с цветя и пендари

Коафьорът Любен Николов: България като прическа е с цветя и пендари

Научете повече за професията коафьор. Как правилно да се грижим за косата, кои са най-големите грешки, които допускаме ежедневно и как би изглеждала България като прическа, пресъздадена от топ коафьора Любен Николов.

Балсамите за коса

Балсамите за коса

Няма жена, която да не използва балсам за коса. Този ритуал помага за възстановяването на косата, а също и за отстраняване от кожата на главата на мъртвите клетки.

Алопеция или косопад

Алопеция или косопад

Представете си как ставате сутрин, поглеждате се в огледалото и виждате, че косата ви по слепоочията е оредяла; след няколко дни оредява още повече и скоро започва да пада на кичури; след три седмици вече нямате коса.