Медно и кафяво - топ тенденции в косите тази зима

0 коментара0/5

Решихте ли каква да е прическата ви за празниците? А ще промените ли цвета на косата си? Все още имате време да го направите и да очаровате колеги и приятели. Вижте кои са актуалните цветове в косите тази зима.

Медно и кафяво - топ тенденция в косите тази зима
Медно и кафяво - топ тенденция в косите тази зима

Новият цвят на косата променя цялостната визия. Затова и казват, че само най-смелите сменят цвета на косата си често. Едни се притесняват дали ще им отива, други се тревожат, че ще увредят необратимо косата. Нито едното, нито другото са необратими проблеми.

Боядисването на косата при професионалист, няма да я увреди. Затова не се притеснявайте, бъдете смели. Все още имате време да отскочите до салона и да промените цвета на косата си преди Коледа. А за това, дали ви отива или не, няма нужда да се тревожите излишно. Цветът на косата не е нещо необратимо - ако не ви допада, винаги можете да я боядисате в друг цвят в рамките на седмица.

За да сте звездата на компанията, бъдете смели. Изненадайте всички с нов цвят на косата. Нова година, нов имидж. Подгответе се от сега. Предлагаме ви няколко актуални тенденции в цветовете за коса тази зима, за да сте винаги в крак с модата.

Меки медно-руси нюанси

Ако сте блондинка и не искате рязко да сменяте цвета на косата, затоплете цвета с медни нюанси. Можете да потъмните цялата си коса или да комбинирате със светли руси кичури. Медното, в комбинация с руси кичури, е дискретна промяна и освежава цялостния ви външен вид. Този цвят на косата се допълва чудесно от лек грим и тоалет в по-тъмен цвят, който контрастира на косата.

Съвет: Внимавайте, когато избирате нов цвят за косата си. Не очаквайте винаги да получите цвета от кутията 1 към 1. Вземете предвид настоящият цвят на косата си. Понякога дори фризьорите забравят това правило и се получава разминаване между желанието на клиента и резултата.

Дръзки медно-червени нюанси

Медно-червените нюанси са само за смелите. Цветовете от тази гама са подходящи за дами със сини или зелени очи. Медно-червените нюанси изглеждат по-различен начин на естествена светлина, у дома и в дискотеката. Така на практика имате три цвята на косата едновременно. Комбинират се чудесно с по-тъмно червило и маникюр. Тази огнена цветова гама определено ще събере погледите на всички.

Добави описаниеТопли кафяви нюанси

Цветовете от кафявата гама като че ли винаги са актуални. Тази зима не прави изключение. Изборът на нюанс на кафявото зависи изцяло от вас. На който и да заложите, няма да сбъркате. Единият вариант е да опитате със светло кафяво или карамелено. Този цвят подхожда много на по-мургавите дами. Поискайте от фризьора да използва светло кафявото за основа и отгоре да нанесе по-светли кичури в карамелено.

Вижте също: Боядисване на косата у дома >>>

Друга топ тенденция е шоколадовото. Можете лесно да се боядисате с този цвят у дома, без да давате пари за фризьор. Ако обаче искате да се придържате към топ тенденциите, отидете да ви направят леки руси и медни кичури долу и отпред на косата.

Вижте също:Красиви съвети при лошо време >>>

Няма да сбъркате, ако изберете и най-тъмните нюанси на кафявото за този сезон. Дори кафявото, което отдалеч изглежда черно. Ако никога не сте опитвали по-тъмни нюанси за косата си, възползвайте се този сезон, когато е актуално.

Какъвто и цвят да изберете, имайте предвид, че този сезон има завръщане на косите с няколко цвята. Вариациите на омбре ефект все още са топ тенденция. Най-вече комбинацията между тъмна основа и светли кичури с долната половина на косата. Какъвто и цвят да изберете, използвайте качествена боя за коса. Не експериментирайте с изсветляването в домашни условия. Заложете на максимално естествен вид.

12.12.2013/ Радослава Михайлова

Още от "Коса"

Подчертайте къдриците си

Подчертайте къдриците си

Повечето къдрокоси жени не харесват косата си и правят всичко възможно, за да я изправят. Защо? Ако се грижите добре за тях, къдриците са привлекателни, романтични и изкусителни.

8 популярни мита за косата

8 популярни мита за косата

Жените са особено внимателни в грижите си за косата, защото тя е една от причините да се чувстват по-красиви и привлекателни в ежедневието. Затова често се подлъгват и по някои митове за косата – вижте 8-те най-популярни от тях.

Иновативни бои за коса Phytosolba Color

Иновативни бои за коса Phytosolba Color

Phytosolba Color e първата линия бои за коса, която съчетава високи технологии и ефикасни растителни екстракти. Дълготраен цвят – блясък – защита.