Tommy Hilfiger x Gigi Hadid - колаборацията на сезона

0 коментара0/5

Съвместната колекция на американския супермодел Джиджи Хадид и дизайнера Томи Хилфигър се превърна в една от най-успешните колаборации на този сезон.

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid - колаборацията на сезона

Американският супермодел с палестински и холандски корени – Джиджи Хадид е просто неуморима. Малко след участието си на шоуто на Victoria`s Secret в Париж, Джиджи Хадид бе призната за международен модел на годината на Британските модни награди.

Хадид има 3 милиона последователи в Twitter, 25 милиона за Instagram и още милиони в Snapchat. Красавицата се появява всеки месец на по няколко корици на списания, но това не и попречи да участва активно в партньорство с Tommy Hilfiger по създаването на колекцията Tommy x Gigi, която се превърна в една от най-обсъжданите през този сезон.

 

Добави описание

 

Джиджи Хадид не просто дава името си на колекцията, както правят много други звезди, а активно   участва  във всеки един етап от създаването и.

 

Добави описание

 

"Нашата съвместна колекция е нов, закачлив и романтичен поглед върху морската тема в модата. От нас излязоха отлични партньори - с Джиджи заедно обсъждахме всеки елемент от колекцията; тя ме порази със своята откровеност по време на целия работен процес, резултатът от която се отрази на нейните ентусиазъм и креативност.", каза  Томи Хилфигър.

 

Добави описание

 

Колекцията TommyXGigi включва дамски спортни облекла, обувки и аксесоари, слънчеви очила, часовници и аромата THE GIRL. Тя съчетава модерния стил на Хадид и характерния за Хилфигър класически американски стил. Колекцията е небрежна, младежка и свежа и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

Колекцията отговаря на харизматичната личност на Джиджи -  ярка и позитивна, а стилът й е уверен, безупречен и готин.

 

Добави описание

 

Добави описание

 

„Това е  първата колаборация в моя живот, затова завинаги ще бъде за мен специална. Тя напълно съответствува на моя стил. Повечето от нещата бих ги носила не само за снимките.“ сподели   Джиджи Хадид.

 

Добави описание

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Tommy Hilfiger x Gigi Hadid - колаборацията на сезона".

Още от "Колекции"

“Циганската” мода – лято е, нека тялото ви си почива!

“Циганската” мода – лято е, нека тялото ви си почива!

За по-екстравагантните, за тези от Вас, които имат по-експериментално мислене е този материал!

Теодора Духовникова

KNAPP представи The Romantic collection 2013/2014

Теодора Духовникова впечатли с тоалет от новата колекция

MAX&Co есен-зима 2012/13

MAX&Co есен-зима 2012/13

Новата колекция есен-зима 2012-2013 на MAX&Co