Lisca бански – дързост, цветност и елегантност

0 коментара0/5

Както се различават женските тела, така има различни вкусове. Някой се вълнуват от елегантността, други от необичайните дизайни и различни модели, а други поставят комфорта и функционалността на първо място.

Lisca бански – дързост, цветност и елегантност
Lisca бански – дързост, цветност и елегантност

Новата колекция бански на Lisca „носи” по нещо за всеки. Модерният дизайн ще ви направи щастливи с удобството, изпробваните форми, както и с младежки модели, които могат да се носят по няколко различни начина, дори само да се поддадем на нашето въображение.

Някой от формените чашки със скрити банели ще бъдат представени за първи път. Ще можем да избираме между модели, които съхнат бързо или памучно докосване, както и между модели, които ще могат да коригират фигурата.

Lisca бански – дързост, цветност и елегантност

Розов и зелен цвят в различни нюанси и щампи, цветовете на морето и лятното небе в оранжево-кафява комбинация, моряшки и екзотични щампи с нотка на пустиня, ще бъдат свързвани с богатата колекция на Lisca, в която има заложени повече аксесоари – парео, туники и рокли.

Добави описание

Голяма част от колецията ще бъде във вариант “mix and match” – което означава, че сами можете да комбинирате горна и долна част. Елегантните, но функционални модели ще осигурят перфектен външен вит, дори и за по-големите размери, докато помага да оформите перфектно тялото си.

Lisca бански – дързост, цветност и елегантност

Някой материали ще бъдат специално адаптирани за използване в басейни, с по-висока устойчивост към хлор. Новата колекция бански на Lisca за 2016г.е едновременно цветна и нежна, дръзка и комфортна, със сигурност колекцията ще позволи на всеки да намери идеалния дизайн за различните вкусове и типове тела.

Lisca бански – дързост, цветност и елегантност
Lisca Selection бански – Чувственост с африканска нотка

Банските от Lisca Selection ще оцветят лятото на 2016г. в енергично зелено и оранжево, както и в бляскаво черно и бяло. Модерните и дръзки форми на банските ще подчертаят женското тяло. Новата колекция ще бъдем в състояние да поставим изискания, изтънчен и удобен дизайн  в съчетание с елегантноста и прозрачноста на своите туники и рокли.

 

Lisca бански – дързост, цветност и елегантност
Cheek by Lisca бански 2016г.:  Моден отдих

Палавост, цветност и модерност отличават банските Cheek by Lisca от лятната колекция  2016г., които от една страна ще развълнуват, тези които се наслаждават на бара на плажа с освежаващ портокалов сок в ръка, а от друга – тези, които се наслаждават да сърфират сред морските вълни. В новата колекция, лъскавия ефект от блестящите точки, лазерно изрязаните модели, които напомнят на плетиво на една кука и етно шарките, които запазват игривото настроение. Пъстрите модели и черните бански са свързани в нежно цяло от ментов и бледо-розов цвят. Модерни линии като сутиен с повдигащ (push up) ефект без банел и модели с подвижни подплънки, които ще гарантират удобство, докато създават впечатление, че сте модни ценители.

Повече за новата колекция на Lisca на www.Liscashop.bg>>>

Още за: Lisca, бански

Още от "Колекции"

Атрактивна плажна визия от  sloggi

Атрактивна плажна визия от sloggi

За пореден път sloggi ви предлага атрактивна плажна визия

Valentino на Седмицата на модата в Париж

Valentino на Седмицата на модата в Париж

Италианският моден дизайнер Валентино е маестрото зад етикета на едни от най-красивите рокли, на които гостите на Седмицата на модата в Париж станаха свидетели.

Джорджо Армани – повелителят на модата

Джорджо Армани – повелителят на модата

Джорджо Армани е най-големият естет сред модните дизайнери. Модата му е възхвала на минимализма и сдържаната елегантност. Джорджо Армани е наричан с множество определения – от “императора на модата” до “тъжния принц".