Дамските ботуши HÖGL с мембрана Gore-tex® - вашата сигурна защита във влажните зимни дни

0 коментара0/5

Дамските ботуши HÖGL с мембрана Gore-tex® - вашата сигурна защита във влажните зимни дни

В разгара на есенно –зимния моден сезон, много от нас са се втурнали да търсят поредния чифт боти или ботуши, които са достатъчно сигурни в студените и влажни дни и в същото време са в унисон с последните модни тенденции.

Добави описаниеМнозина смятат, че обувки от непромокаеми материи могат да се намерят само при туристическите и специализираните спортни обувки. Все още има много хора, които не са  чували и не знаят  за технологията Gore-tex®(гортекс). Това е мембрана, която се поставя между горния кожен слой и подплатата. Тя не позволява проникването на вода дори и при екстремни ситуации и поддържа тялото сухо при непрестанен дъжд и вятър. Освен това Gore – Tex технологията навлиза успешно и в актуалната градска мода.

Добави описание

Австрийският производител на обувки с марката HÖGL вече години наред предлага в своята есенно - зимна колекция елегантни и спортно - елегантни дамски боти и ботуши с Gore – Tex.  Всички компоненти (кожа, текстил),  както и цялата конструкция на обувката, са точно проектирани, съгласувани и изработени в един уникален синхрон помежду си и подлежат на постоянен качествен контрол.

Добави описание

Обувките с Gore – Tex на HÖGL гарантират сигурна защита в дните с проливни дъждове и разтапящи се снегове.  Тази технология предлага идеален климатичен комфорт в обувката, като позволява на краката да дишат, а при по - сурови климатични условия ги поддържа приятно сухи. Също така, разнообразието от модели на HÖGL,  съобразени с модните тенденции,  улеснява избора на ботуши според стила на всеки.

Добави описание

Този сезон HÖGL е по следите на Джеймс Бонд и изкушава дамския свят с екстравагантни и устойчиви зимни ботуши.  Профилираните подметки и материалите на Gore – Tex  се грижат краката да са топли в студените зимни дни и не само на глетчера в Йоцтал. Апликациите с кристали на Сваровски или златни катарами за ски обувки придават на всяка дама спортния моден тренд на един налагащ се стил на допълнителна изисканост.

Още от "Колекции"

H&M Sport

Нов ярък сезон с функционалност и мода от H&M Sport

Дайте старт на есенния маратон с новите предложения от H&M Sport – разширената концепция на H&M за спортни облекла, съчетаваща комфорт и неподправен усет към модата.

Главен герой в ревюто бе моделът от „Виктория сикрет“ Джиджи Хадид

Ревю с Исус, Елвис Пресли и Мерилин Монро

Ревю с Исус, Елвис Пресли и Мерилин Монро показа американският моден дизайнер Джеръми Скот в Ню Йорк – напук на Тръмп.

Новите акценти  при обувките за зима 2016… от Deichmann

Новите акценти при обувките за зима 2016… от Deichmann

Модата при обувките през предстоящия зимен сезон е белязана от комфортен и много стилен дизайн. Вижте новите акценти при обувките за зима 2016… от Deichmann