Дамските ботуши HÖGL с мембрана Gore-tex® - вашата сигурна защита във влажните зимни дни

0 коментара0/5

Дамските ботуши HÖGL с мембрана Gore-tex® - вашата сигурна защита във влажните зимни дни

В разгара на есенно –зимния моден сезон, много от нас са се втурнали да търсят поредния чифт боти или ботуши, които са достатъчно сигурни в студените и влажни дни и в същото време са в унисон с последните модни тенденции.

Добави описаниеМнозина смятат, че обувки от непромокаеми материи могат да се намерят само при туристическите и специализираните спортни обувки. Все още има много хора, които не са  чували и не знаят  за технологията Gore-tex®(гортекс). Това е мембрана, която се поставя между горния кожен слой и подплатата. Тя не позволява проникването на вода дори и при екстремни ситуации и поддържа тялото сухо при непрестанен дъжд и вятър. Освен това Gore – Tex технологията навлиза успешно и в актуалната градска мода.

Добави описание

Австрийският производител на обувки с марката HÖGL вече години наред предлага в своята есенно - зимна колекция елегантни и спортно - елегантни дамски боти и ботуши с Gore – Tex.  Всички компоненти (кожа, текстил),  както и цялата конструкция на обувката, са точно проектирани, съгласувани и изработени в един уникален синхрон помежду си и подлежат на постоянен качествен контрол.

Добави описание

Обувките с Gore – Tex на HÖGL гарантират сигурна защита в дните с проливни дъждове и разтапящи се снегове.  Тази технология предлага идеален климатичен комфорт в обувката, като позволява на краката да дишат, а при по - сурови климатични условия ги поддържа приятно сухи. Също така, разнообразието от модели на HÖGL,  съобразени с модните тенденции,  улеснява избора на ботуши според стила на всеки.

Добави описание

Този сезон HÖGL е по следите на Джеймс Бонд и изкушава дамския свят с екстравагантни и устойчиви зимни ботуши.  Профилираните подметки и материалите на Gore – Tex  се грижат краката да са топли в студените зимни дни и не само на глетчера в Йоцтал. Апликациите с кристали на Сваровски или златни катарами за ски обувки придават на всяка дама спортния моден тренд на един налагащ се стил на допълнителна изисканост.

Още от "Колекции"

Nike Air Max се завръща

Nike Air Max се завръща

Първият модел на легендарната серия обувки Air Max е създаден 1987 година

Главен герой в ревюто бе моделът от „Виктория сикрет“ Джиджи Хадид

Ревю с Исус, Елвис Пресли и Мерилин Монро

Ревю с Исус, Елвис Пресли и Мерилин Монро показа американският моден дизайнер Джеръми Скот в Ню Йорк – напук на Тръмп.

Шоколадова феерия от Париж

Шоколадова феерия от Париж

Екстравагантна, уникална и ...вкусна колекция от Париж.