Как да възвърнем блясъка и еластичността на кожата си без хирургичен лифтинг?

0 коментара0/5

Как успешно да премахнем нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност?

Как да премахнем несъвършенствата по кожата като - бръчки, белези от акне, розацея, стрии, пигментни петна и др.?

В клиника Дерма Вита можем да решим всеки от тези проблеми!

В клиника Дерма Вита можем да решим всеки от тези проблеми!

Представяме ви три иновативни апарата, с които ще ви помогнем да изглеждате млади и
красиви!

Ultraformer – апарат, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук HIFU, който притежава 3 накрайника, действащи на различна дълбочина. По този начин е възможно в рамките на една процедура да се постигне стягане, заглаждане на бръчките и цялостно освежаване и избистряне на кожата.

Exilis Body – Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук, която успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа.

ResurFx стрии/белези – една от най-ефективните съвременни технологии за лечение на стрии. ResurFX притежава скенер, който насочва лъча само към увредения участък кожа, без да засяга здрава тъкан. Наличието на допълнително охлаждане прави процедурата не просто ефективна, но и комфортна.

Вижте повече за самите процедури на dermavita.bg и в следващото видео:

 


И не забравяйте, за да се радвате на хубаво тяло през лятото, сега е момента!

Запишете си час още сега на тел.: 02 / 962 25 33(44) или 0884 94 95 81
Доверете се на опита!

Дерматологична клиника Дерма Вита се грижи за вашата красота повече от 15 години!

Още от "Кожа"

Мазна кожа - 10 безценни съвета

Мазна кожа - 10 безценни съвета

Мазната кожа е предизвикателство за всеки. Грижата за мазна кожа трябва да е по-стриктна, отколкото за сухата, нормалната и дори комбинираната. Вижте 10 безценни съвета как да се грижите за мазната кожа.

Видове ексфолианти според типа кожа

Видове ексфолианти според типа кожа

Ексфолирането е необходимо за да бъдат премахвани мъртвите кожни клетки, които запушват порите. Премахването им помага на кожата да изглежда и да се чувства по-добре.

За безупречна кожа

За безупречна кожа

Край на носовете, които лъщят, и на грима, който се набраздява. Смесената и мазната кожа вече не са проблем. Естествено ако изберете подходящите продукти и полагате ежедневна грижа за нея.