Новогодишен грим

27 коментара2/5

Новогодишен грим, който няма да остане незабелязан. Новогодишният грим е шик, драматичен и излиза идеално на снимки, които непременно ви предстоят. Новогодишният грим е по-ярък, по-силен и по-блестящ от класическия грим.


новогодишен грим

Класически, изтънчен, аварганден или изкусителен, новогодишният грим трябва да прави впечатление.

Новогодишен грим – основни правила
 
новогодишен гримОснова: ключът към успешния новогодишен грим е перфектната основа. Основа за грим и фон дьо тен със сатенена или матова консистенция ще придадат на лицето по-изтънчен вид. Поставете коректор там, където е необходимо. Не забравяйте външния ъгъл на очите, гънките на носа и ъглите на устата. Пудрата е много важна за улягане на основата и коректора, и за предпазване от поява на лъскавина. Сложете и разнесете осветител или бронз в С-формата около очите, за да повдигнете скулите и веждите и да внесете повече светлина в тази зона. Не забравяйте откритите рамене, ръце и деколтето. Овлажнете предварително и добавете накрая пудра с блестящи частици за празнична магия.

Руж: Използвайте два нюанса руж, за да създадете естествени, но елегантни бузи. Подчертайте скулите, като сложите под тях студен тъмен тон (нещо подобно на естествената ви руменина), след това добавете по-светло червено-розово на ябълките на скулите, като смесите двата цвята нагоре и настрани към линията на косата и надолу към челюстта. Сложете малко и на слепоочията.

Очи и устни: Може да гримирате очите по хиляди начини за новогодишен грим (разгледайте предложените по-долу модели!) и дори не е нужно да спазвате правилото “силен грим на очите – бледо червило, и обратното”. Това, което придава празничност на новогодишния грим, са брокатът и блестящите камъчета. Пудра с блестящи частици. Брокатени сенки за очи. Блестящи камъчета около очите. Сух брокат във вътрешния или външния ъгъл на очите. Сух брокат на веждите. Спирала за очи с блестящи частици. Блестяща очна линия. Блестящ гланц за устни. Брокатено червило.

Потопете се в магията на новогодишния грим:     

новогодишен грим

новогодишен грим

новогодишен грим

новогодишен грим

21.12.2009/Биляна Божилова

27 коментарaДобави коментар »

Kakata

От Kakata09.12.2011, 23:31 ч.

Лудата ми братовчетка се хвана на тази въдица и ме накара да и правя такива чудесии с лицето .последици. 1.Гаджето и вдигна ма много як скандал за6тото приличала на цитирам"ДЗВЕР ВЕ!" 2От 8 до 12 вечерта не стамала от масата...

Виж всички коментари за "Новогодишен грим".

Още от "Грим"

Красиви за празника

Красиви за празника

В следващите редове ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да изглеждате красива през празничния ден.

Влажни устни в летните жеги

Влажни устни в летните жеги

Устните също се нуждаят от слънцезащита през лятото. За да избегнем изсушаването им в летните жеги, трябва да нанасяме редовно хидратиращи балсами за устни, гланцове и червила. Така ще постигнем ефекта “влажни устни”.

L`Oreal Paris Shine Caresse

L`Oreal Paris Shine Caresse

L`Oreal Paris представя Shine Caresse: ново поколение гланц за устни