Какво издава формата на червилото ти?

10 коментара0/5

Забелязали ли сте, че червилото на всяка жена има различна форма след определено време на използване. Какво издава тази форма, проверете с този забавен тест. Какво издава формата на червилото ти?

Какво издава формата на червилото ти?
Какво издава формата на червилото ти?
  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 1

Вие сте волни души. Обичате краткотрайните флиртове и неангажиращите връзки. Обожавате да прекарвате време навън с приятели, да обикаляте клубовете и да танцувате. Държите много на приятелите си и често чувствате повечето от тях по-близки от семейството си. Бързо се ядосвате, но и бързо ви минава. Склонни сте да забравяте грешките на близките си, дори те да не го заслужават.

Червило според зодията >>>

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 2

Вие сте влюбчива личност и лесно се привързвате към хората по принцип. Ще почувствате някого много близък за отрицателно време. Твърде голямата ви доверчивост обаче носи риск да ви наранят. Креативни сте и много сръчни, често създавате „от нищо нещо“ и вдъхване нов живот на старите вещи.

Съвети как да изберем перфектното червило >>>>

Какво издава формата на червилото ти?

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 3

Вие сте човек на крайностите във всяко отношение. Или обичате много, или мразите силно. Същото е и в отношенията ви с останалите. Вие сте човек със силен характер. Не се страхувате да казвате какво мислите, без да се интересувате от реакцията на хората срещу вас. В същото време сте верни приятели и никога не отказвате помощ

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 4

Вие обичате уюта на дома. Доставя ви удоволствие да посрещате гости. Вие сте рядко срещан тип хора, на които им допада да разчистват у дома, да подреждат и да декорират, за да създадат уют за себе си и семействата си. Рядко прекарвате свободното си време навън с приятели, защото предпочитате компанията на съпруга и децата си. По природа сте артистични – обичате музиката, рисуването, театъра.

Жена червило

фото: Istockphotos.com

Три нюанса червило, които всяка жена трябва да има >>>

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 5

Вие сте работохолици. Винаги изпълнявате зададените ви задачи в срок и без да се оплаквате, независимо колко сте натоварени. Обичате да поемате рискове – както на работа, така и в личен план. Авантюристи сте и сте почитатели на екстремните спортове. Родени лидери сте и благодарение на желанието ви да напредвате в работата, бързо се изкачвате до високите позиции в служебната йерархия.

 

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 6

Вие живеете по правилата. Мразите клюките и интригите, затова и сте много ценени както у дома, така и на работното място. Не обичате да изпъквате и предпочитате кротко да си вършите работата, без да очаквате задължително похвала затова. Интроверти сте. Винаги проявявате съчувствие и сте много внимателни към чувствата на околните. Склонни сте да си премълчавате, за да не нараните някого.

Какво издава формата на червилото ти?

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 7

Обожавате да организирате живота си (а и този на околните). Постоянното ви желание за контрол понякога дори става твърде досадно за останалите. Обичате да сте център на внимание и винаги имате какво да кажете и с какво да забавлявате околните. На работа давате всичко от себе си и винаги първи сте готови със задачите си. Обичате да помагате на околните, но никога не пропускате поне малко да ги поучите.

  • Какво издава формата на червилото ти: Червило № 8

Вие сте душата на компанията – чаровни, забавни и много живи като темперамент. Обичате ярките цветове и разнообразието. Мисълта за сиво ежедневие ви побърква и правите всичко възможно да не стигате до това положение. Не обичате да спорите с хората, защото се случва да си изпускате нервите. В личен план обожавате романтиката и се радвате на малките жестове на любимия, които други не биха забелязали.

12.02.2016/ Радослава Михайлова

Още за: тест, червило

Още от "Грим"

13 тайни на перфектния грим

13 тайни на перфектния грим

Предварителни условия: Добре поддържана кожа и качествени гримове.

Гримът в горещините

Гримът в горещините

Когато живакът в термометъра се покачи, правилата се променят. Основният макиаж е по-лек, цветовете - по-меки, а цялостният грим - по-естествен.

Устни на показ

Устни на показ

Всяка жена има червило в чантата си, но много често забравя, че трябва да го използва. От няколко сезона е модерно и изискано да облечете устните си в цвят. И няма никакво значение в какъв тон.