Как да направим устните по-плътни?

1 коментар0/5

Устните са една от най-чувствените части от лицето на всяка жена. Но природата не е била щедра към всеки. Ако и вие сте сред дамите, които искат да имат по-плътни устни, вижте нашите хитринки. Как да направим устните по-плътни?

Как да направим устните по-плътни?
Как да направим устните по-плътни?

Избирайте внимателно цвета на червилото

Избягвайте червилата в тъмни цветове. Те правят устните да изглеждат по-малки. Преди това добре почистете устните. Нанесете безцветен балсам или балсам в светъл цвят за основа, а след това и червилото. Най-подходящи са червилата в светло розовата или телесна гама.

Как да изберем перфектното червило? >>>

Как да носите червено червило >>>>

Как да направим устните по-плътни?Грим трикове за по-обемни устни

Ако искате да придадете обем на устните, използвайте молив за устни. Цветът на молива за устни не трябва да контрастира на цвета на червилото. Най-добре изберете максимално близки цветове, за да постигнете по-естествена визия.

Винаги почиствайте устните преди да нанесете червило. Това можете да правите с тампон за почистване на грим и тоалетно мляко. Друг лесен вариант е внимателно да отстраните всички частици с помощта на четка за зъби и малко вода.

Съвет: Моливът на устни не бива да контрастира на цвета на червилото, освен ако умишлено не търсите такъв ефект

Можете да използвате и бял молив за устни, за да очертаете горната и долната устни. Нанесете белия молив малко над линиите на горната и долната устна. След това леко размажете с ръка, за да не е линията толкова набиваща се на очи. След това нанесете червило. Светлият контур около устните създава усещането за естествена плътност на устните.

Друг вариант е да си купите две червила със сходни цветове. Нанесете по-тъмното червило в средата на долната устна, а върху него на целите устни сложете по-светлия тон. Ако правилно сте подбрали цветовете, устните ви ще изглеждат по-плътни.

Какво говори червилото за женския характер >>>

Как да гримираме устните >>>

За да направите устните по-плътни, задължително използвайте гланц за устни над червилото. Ако пък не си падате по-гланца, просто си изберете червило с блясък. Ако искате устните ви да изглеждат по-плътни, избягвайте матовите червила.

Как да направим устните по-плътни?

Друг лесен вариант за по-плътни устни е просто да използвате червило за по-плътни устни. Повечето такива червила и балсами създават леко щипещо или гъделичкащо усещане върху устните, но пък са много ефективни.

Съвет: Бъдете внимателни, когато носите такова червило и не целувайте деца, защото кожата им е чувствителна и може да се получи сърбеж и/или зачервяване

15.01.2015/ Радослава Михайлова

Още от "Грим"

Прецизно гримирани очи

Прецизно гримирани очи

Очите са огледало на душата и прозорец към света. Колкото по-изразителни, толкова по-омагьосващи. Гримирайте ги прецизно и ще подчертаете присъствието си.

Летен грим 2012

Летен грим 2012

Какви са тенденциите в летния грим? Спортен тен, бронзови нюанси, подчертан поглед и ярки устни са топ тенденциите в грима за лято 2012. Мед, праскова, пясък, теракота, злато и неонови нюанси са най-актуалните цветове в летния грим.

Грим есен 2012

Грим есен 2012

Какви са тенденциите в грима за есен 2012? Винено червени устни с шоколадови полутонове, дебели, очертани вежди, цветен поглед, свежа кожа и естествен грим и ефект „опушени очи“ - топ тенденции в грима за есен 2012.