Как да направим устните по-плътни?

1 коментар0/5

Устните са една от най-чувствените части от лицето на всяка жена. Но природата не е била щедра към всеки. Ако и вие сте сред дамите, които искат да имат по-плътни устни, вижте нашите хитринки. Как да направим устните по-плътни?

Как да направим устните по-плътни?
Как да направим устните по-плътни?

Избирайте внимателно цвета на червилото

Избягвайте червилата в тъмни цветове. Те правят устните да изглеждат по-малки. Преди това добре почистете устните. Нанесете безцветен балсам или балсам в светъл цвят за основа, а след това и червилото. Най-подходящи са червилата в светло розовата или телесна гама.

Как да изберем перфектното червило? >>>

Как да носите червено червило >>>>

Как да направим устните по-плътни?Грим трикове за по-обемни устни

Ако искате да придадете обем на устните, използвайте молив за устни. Цветът на молива за устни не трябва да контрастира на цвета на червилото. Най-добре изберете максимално близки цветове, за да постигнете по-естествена визия.

Винаги почиствайте устните преди да нанесете червило. Това можете да правите с тампон за почистване на грим и тоалетно мляко. Друг лесен вариант е внимателно да отстраните всички частици с помощта на четка за зъби и малко вода.

Съвет: Моливът на устни не бива да контрастира на цвета на червилото, освен ако умишлено не търсите такъв ефект

Можете да използвате и бял молив за устни, за да очертаете горната и долната устни. Нанесете белия молив малко над линиите на горната и долната устна. След това леко размажете с ръка, за да не е линията толкова набиваща се на очи. След това нанесете червило. Светлият контур около устните създава усещането за естествена плътност на устните.

Друг вариант е да си купите две червила със сходни цветове. Нанесете по-тъмното червило в средата на долната устна, а върху него на целите устни сложете по-светлия тон. Ако правилно сте подбрали цветовете, устните ви ще изглеждат по-плътни.

Какво говори червилото за женския характер >>>

Как да гримираме устните >>>

За да направите устните по-плътни, задължително използвайте гланц за устни над червилото. Ако пък не си падате по-гланца, просто си изберете червило с блясък. Ако искате устните ви да изглеждат по-плътни, избягвайте матовите червила.

Как да направим устните по-плътни?

Друг лесен вариант за по-плътни устни е просто да използвате червило за по-плътни устни. Повечето такива червила и балсами създават леко щипещо или гъделичкащо усещане върху устните, но пък са много ефективни.

Съвет: Бъдете внимателни, когато носите такова червило и не целувайте деца, защото кожата им е чувствителна и може да се получи сърбеж и/или зачервяване

15.01.2015/ Радослава Михайлова

Още от "Грим"

Тал Пелег: Гримът разказва истории

Тал Пелег: Гримът разказва истории

Тал Пелег е 28-годишна израелска гримьорка с български корени, която създава изкуство върху клепачите. Вижте какво ни разказа Тал Пелег за себе си и грима, който създава.

Грим според формата на очите

Грим според формата на очите

Гримирането си е истинско изкуство. Подходящата козметика и правилните цветове могат да скрият някои недостатъци, да променят визуално човека, като му създадат съвсем друг имидж. Вижте полезни грим съвети според формата на очите.

За перманентния грим

За перманентния грим

Как лицето ви да бъде безгрешно, но да не се налага да прекарвате часове пред огледалото? С помощта на най-съвременните методи като дермопигментацията или така наречения перманентен грим например, който се практикува вече в много наши козметични салони.