Tom Ford: Критиците само ми помагат

0 коментара0/5

Американският дизайнер Tom Ford заяви, че критиците и спънките от миналото само му вдъхват кураж да бъде още по-решителен по пътя към успеха.

Tom Ford: Критиците само ми помагат
Tom Ford: Критиците само ми помагат

Любителките на вкуса на Ford са милиони, но въпреки това бившият творчески директор на Gucci казва, че невинаги е било толкова лесно.

 

"Процъфтявам при неуспех. Ставам по–силен от нещата, които не са станали перфектни. Това ме изпраща обратно на ринга, за да направя всичко, както трябва. Преди три сезона започнах да се фокусирам повече върху това. Смятам, че последните ми две колекции бяха наистина добри и бяха широко отразявани в пресата", обяснява дизайнерът.

След като създаде своя собствена марка през 2004, фокусирана предимно върху мъжката мода, Ford осъзнал, че е необходимо да работи и за жените, за да създаде световна марка.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Tom Ford: Критиците само ми помагат".

Още от "Дизайнери"

Донатела Версаче – малката сестра във висшата мода

Донатела Версаче – малката сестра във висшата мода

Донатела Версаче е по-малката сестра на основателя на модна къща Versace - Джани Версаче. След убийството на великия дизайнер през 1997 г., тя става основното креативно звено във фамилната компания. Versace продължава да е лидер в световната мода.

Карл Лагерфелд на 80 години

Карл Лагерфелд на 80 години

Творческият директор на модна къща "Шанел" Карл Лагерфелд навършва днес 80 години.

Магията на Valentino

Магията на Valentino

Магията на Valentino владее изцяло модния подиум и червения килим. Много звезди са били пленени от елегантните и женствени модели на марката, която днес е еталон за стил и красота.