Сватбените рокли на Вера Уанг

1 коментар0/5

Почти всяка жена мечтае да се омъжи в рокля на Вера Уанг. Само за 20 години тя успя да се наложи като най-известния дизайнер на булчински рокли, въпреки нестандартните модели, които създава. Вижте сватбените рокли на Вера Уанг.

Сватбените рокли на Вера Уанг
Сватбените рокли на Вера Уанг

Коя е Вера Уанг?

Добави описаниеВера Уанг е дете на китайски емигранти. Израснала е в заможно семейство, посещавала е престижни частни училища. Луксът не й е чужд, което личи във всяка една рокля от колекциите й. Началото на модната й кариера е свързано с различни модни марки – Yves Saint Laurent и Ralph Lauren. Била е и моден редактор във Vogue.

Идеята да навлезе в сватбения бизнес й идва през 1989г., когато започва да планира собствената си сватба. Тогава бъдещата дизайнерка установява, че никъде не може да открие подходящата рокля и аксесоари. Затова се заема сама с начинанието.

Година по-късно отваря първия бутик, в който прави само сватбени рокли по поръчка.

Вера Уанг има Couture колекция, а днес компанията й предлага всичко за една сватба. Роклите й обаче са достъпни за малцина, защото цените им са от по няколко хиляди долара

 

Цветните сватбени рокли на Вера Уанг

Предизвикателната дизайнерка не се страхува да експериментира с цветовете дори когато говорим за сватбени рокли. Колекцията й за пролет/лято е в необичайната за сватби черно-бяла комбинация. Черните ръкавици поставят необичаен акцент върху целия тоалет, а черните корсети разбиват представите за сватба на всеки традиционалист.

Есенно-зимната колекция е още по-смела. Там властват цветните сватбени рокли – в прасковено, лилаво, розово и пепел от рози.

Звездите се омъжват в рокли на Вера Уанг

Друга причина за популярността на марката е, че много от холивудските знаменитости се омъжват в рокли на Вера Уанг. Иванка Тръм избра рокля на Вера Уанг за своята сватба. Тя е работила лично с дизайнерката за роклята на мечтите си. Резултатът е дълга бяла рокля с нежна дантела на ръкавите. Друга дъщеря на милионер също изживя сватбата на мечтите си с рокля на Вера Уанг. Петра Екълстоун се омъжи в изчистена бяла рокля, покрита с дантела. Семплият силует на роклята беше компенсиран от бляскава тиара в косата и от дълъг дантелен воал.

Добави описание

Иванка Тръмп и Тамара Екълстоун

Хилари Дъф също предпочете услугите на Вера Уанг, която изработи специално за нея дълга рокля тип русалка, която подчертава и издължава фигурата.

Добави описание

Проклятието на сватбените рокли на Вера Уанг >>>

Сестрите Кардашиян никога не изостават от останалите знаменитости в Холивуд. Клоуи Кардашиян, която се омъжи през 2008, беше избрала дълга бяла рокля, с колан в лавандулово лилаво. Не можем да забравим и Ким Кардашиян, която се омъжи за бившия си съпруг Крис Хъмфрис.

Добави описание

Клоуи Кардашиян, Ким Кардашиян и Челси Клинтън в булчински рокли на Вера Уанг

Певицата Алиша Кийс събра погледите на сватбата си, когато се появи в специално изработена за нея рокля на Вера Уанг. Дизайнерката беше избрала перфектния силует за вече бременната Алиша Кийс.

Актрисата София Вергара също е сред най-големите почитателки на дизайнерката. „Вера познава тялото ми толкова добре, с всичките му плюсове и минуси. Мечтая един ден, когато пак вървя към олтара, да съм с нейна рокля“.

София Вергара иска сватбена рокля на Вера Уанг >>>

11.03.2014/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

Svatbena-agenciq-Melodica

От Svatbena-agenciq-Melodica21.04.2014, 09:44 ч.

Наистина сте прави, че част от колекциите й са доста ексцентрични. Колекцията за пролет 2014 е доста нетипична, но затова пък колекцията за пролет 2015, която качиха в сайта наскоро, има доста изчистени модели. Но и при нея,...

Виж всички коментари за "Сватбените рокли на Вера Уанг".

Още от "Дизайнери"

 Calvin Klein след Келвин Клайн

Calvin Klein след Келвин Клайн

Модна къща Calvin Klein остана на върха, дори след като “излезе от ръцете” на Келвин Клайн. Обновена, но с характерната си идентичност, марката Calvin Klein запази високата класа, наложена от дизайнера Келвин Клайн.

Мира Бъчварова: Мода? Никога не съм се занимавала с мода!

Мира Бъчварова: Мода? Никога не съм се занимавала с мода!

Мира Бъчварова е ексцентрична, магнетична и динамична. Най-щурата БГ модна дизайнерка отрича да прави мода и твърди, че се занимава с „изкуство, поставено на жив модел“.

Кристиан Лакроа – артистът в модата

Кристиан Лакроа – артистът в модата

Кристиан Лакроа е не просто дизайнер, а истински артист. Не само защото създава театрални костюми, но и заради неподражаемия стил, който се оказва във вреда на бизнеса му. Дори след фалита, Кристиан Лакроа не слиза от модния връх.