Странностите на Карл Лагерфелд

0 коментара0/5

Карл Лагерфелд е сред най-странните хора в света на модата. Дизайнерът никога не пие горещи напитки, спи с дълга бяла риза и иска да се ожени за котката си. Вижте какви други странности има дизайнерът Карл Лагерфелд.

Странностите на Карл Лагерфелд
Странностите на Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд и социалните мрежи

За разлика от повечето знаменитости, Карл Лагерфелд "нямал време" за социални медии като Twitter и Facebook.

Това не пречи на главният дизайнер на Шанел да има четири Айфона. Въпреки това Карл но не е фен на новите джаджи и не смята скоро да се присъедини към обществото на социалните мрежи.

"Светът се изкриви от тези Айфони. Нямам време за това (социалните медии). Денят е толкова къс. Не ми е интересно да търся непознати приятели, вече имам достатъчно около себе си", казва дизайнерът пред едно модно списание.

Въпреки че Шанел има звезди последователи като Блейк Лайвли, Кийра Найтли и Алекса Чънг, модният дизайнер не възнамерява да живее като знаменитост.

"Писнало ми е от знаменитости. Да се върнем към непознатите красавици. Звездите и иконите преиграват", казва Лагерфелд.

Странните навици на Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд спи по точно 7 часа всеки ден - нито повече, нито по-малко.

"Къщата може да се разпадне около мен, но ако не съм си взел седемте часа сън, няма да се събудя", признава дизайнерът.

Има и друга странност около дневния режим на Лагерфелд. Дизайнерът спи с дълга до земята, бяла риза, изработена от специална материя - поплин. През XVII век царските семейства в Цетрална и Западна Европа са носели спално бельо само от този материал. Ризата е изработена специално за Карл Лагерфелд в Париж.

Карл Лагерфелд никога не пие горещи и топли напитки.

"Пия само диетична кола - от момента, в който се събудя, до мига, в който заспя. Понякога пия от газираната напитка дори когато спя", казва Карл Лагерфелд

Добави описание

Шупет Лагерфелд - най-известната котка

Едва ли има почитатели на модата, които не са чували за Шупет Лагерфелд - котката на "дизайнера на дизайнерите". Шупет има собствен Twitter профил, с повече от 33 000 последователи.

Освен това Шупет се храни само с определени видове храна - разбира се най-качествената. "Всеки път трябва да й се сервират 3-4 неща едновременно и тя да си избере какво й се яде", казва Лагерфелд. Освен това Шупет е почитателка на пазаруването - обича да си играе с торбите за пазар на луксозни марки и да се крие в тях.

Карл Лагерфелд наскоро обяви, че иска да сключи брак с котката си.

10.12.2013/ Розали

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Странностите на Карл Лагерфелд".

Още от "Дизайнери"

Фрида Джанини – нека бъде Gucci

Фрида Джанини – нека бъде Gucci

Коя е Фрида Джанини и какво е мястото й в модната индустрия? Творческият директор на Gucci обича да се връща към миналото и да пресъздава колекции с поглед към бъдещето.

Весела Тотева-Топузакова за модата и стила у една жена!

Весела Тотева-Топузакова за модата и стила у една жена!

Весела Тотева-Топузакова и Елин Топузаков са една от най-харесваните светски двойки у нас, може би защото остават встрани от клюките и интригите, присъщи за българските звезди. Докато Елин гради кариера във футбола, Весела се е отдала на модата и най-вече на своя бутик Vincit.

Сутиени за милиони от Victoria's Secret

Сутиени за милиони от Victoria's Secret

Всяка година гвоздеят на шоуто на световноизвестната марка за бельо Victoria's Secret е представянето на сутиен за милиони долари. Тази година говорим обаче не за един, а за цели два модела.