Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва

0 коментара0/5

Дизайнерът Валентин Юдашкин откри новия сезон на Седмицата на модата в Москва с пролетно-лятната колекция "Златото на скитите", в която влизат модели с лаконични силуети, обилно декорирани с пайети и блестящи детайли.

Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва

Бяха представени дамски рокли, поли, палта и блузи с бели, зелени, сини и яркожълти цветове. Линията включва също така делови дрехи и вечерни тоалети, за създаването на които Юдашкин е използвал блестящи тъкани и даже злато.

Много от моделите са вдъхновени от историята на скитските племена, украсени са с животински принтове.

Добави описание

Дефилето на Юдашкин беше единственото през първия ден от Седмицата на модата в Гостинный двор. В началото на октомври неговата колекция вече беше показана на аналогично събитие в Париж. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва".

Още от "Дизайнери"

Оскар де ла Рента - дизайнерът на американските първи дами

Оскар де ла Рента - дизайнерът на американските първи дами

Оскар де ла Рента е наричан „дизайнерът на американските първи дами“. Прозвище, което си спечелва, обличайки от Джаки Кенеди до Мишел Обама. Но Оскар де ла Рента е много повече от това.

Стела Маккартни от модния връх

Стела Маккартни от модния връх

Стела Маккартни е сред най-изявените имена в световната мода. Но какво й коства това престижно място? Дъщерята на Пол Маккартни извървява дълъг и трънлив път от момичето на татко до модните върхове.

Салваторе Ферагамо – обувките правят модата

Салваторе Ферагамо – обувките правят модата

Салваторе Ферагамо е най-големият иноватор в царството на обувките. “Обущарят на звездите” има над 350 патента за обувни нововъведения. Салваторе Ферагамо отдавна не е сред нас, но марката Salvatore Ferragamo е сред лидерите в световната мода.