Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва

0 коментара0/5

Дизайнерът Валентин Юдашкин откри новия сезон на Седмицата на модата в Москва с пролетно-лятната колекция "Златото на скитите", в която влизат модели с лаконични силуети, обилно декорирани с пайети и блестящи детайли.

Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва

Бяха представени дамски рокли, поли, палта и блузи с бели, зелени, сини и яркожълти цветове. Линията включва също така делови дрехи и вечерни тоалети, за създаването на които Юдашкин е използвал блестящи тъкани и даже злато.

Много от моделите са вдъхновени от историята на скитските племена, украсени са с животински принтове.

Добави описание

Дефилето на Юдашкин беше единственото през първия ден от Седмицата на модата в Гостинный двор. В началото на октомври неговата колекция вече беше показана на аналогично събитие в Париж. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Юдашкин откри Седмицата на модата в Москва".

Още от "Дизайнери"

Галена с колекция за абитуриентки

Галена с колекция за абитуриентки

Фолкпевицата Галена е сред звездите у нас, които открито заявяват страстта си към модата. Освен, че следи внимателно работата на големите дизайнери, самата Галена също има модна линия, която вече може да се похвали и с колекция от официални рокли за абитуриентки.

Роберто Кавали – укротителят на подиума

Роберто Кавали – укротителят на подиума

Роберто Кавали качва на модната сцена флората и фауната на джунглата.  Артистичен и необуздан, флорентинският майстор-дизайнер укротява дивите зверове на модния подиум. Роберто Кавали е символ на пищно поднесена практичност. 

Оскар де ла Рента - дизайнерът на американските първи дами

Оскар де ла Рента - дизайнерът на американските първи дами

Оскар де ла Рента е наричан „дизайнерът на американските първи дами“. Прозвище, което си спечелва, обличайки от Джаки Кенеди до Мишел Обама. Но Оскар де ла Рента е много повече от това.