Галена с пролетно-лятна колекция

0 коментара0/5

След като в началото на годината Галена изненада почитателите си с ефектна и стилна модна колекция за тазгодишните абитуриенти, сега фолк певицата пусна на пазара и колекция пролет-лято 2014. Вижте новото от G Spot GALENA for BEYOND.

Галена с пролетно-лятна колекция

След като преди няколко дни фолк певицата Галена загатна за новия си моден проект, днес той вече е факт.

Свежи, женствени, с дъх на лято – такива са моделите от пролетно-лятната колекция на Галена за G Spot GALENA for BEYOND. Тук също присъстват актуалният за сезона гащеризон, изрязаният топ, асиметричните кройки, но разбира се без да пропускаме късите и дългите рокли, които са задължителни за топлите дни.

Цветовете в колекцията на Галена също са в крак с модните тенденции – пастелни нюанси, ярко жълто, искрящо бяло, понякога в комбинации с традиционните за пролет-лято флорални мотиви.

Добави описание

Прави впечатление, че при голяма част от моделите присъстват волани или друг тип 3D акцент, който да привлича вниманието. Цената на моделите варира от 150 до 200 лева за топ или риза, а при роклите между 320 и 800.

Вижте също: Галена с колекция за абитуриентки

А ето и какво написа Галена в социалната мрежа по повод новата си колекция:

Дойде моментът да ви представя и новата колекция G Spot GALENA for BEYOND [Spring/Summer 2014]. Постарахме се да уловим настроението на предстоящия горещ сезон и да го претворим в модели със закачлив дизайн и вълнуващи цветове. Благодаря на целия екип, с който работихме по колекцията и се надявам да откриете своята визия сред нашите предложения.

Снимки: Facebook

14.05.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Галена с пролетно-лятна колекция".

Още от "Дизайнери"

Tom Ford: Критиците само ми помагат

Tom Ford: Критиците само ми помагат

Американският дизайнер Tom Ford заяви, че критиците и спънките от миналото само му вдъхват кураж да бъде още по-решителен по пътя към успеха.

Велислава Каймаканова-Ножарова: Красотата е винаги там, където искаме да я намерим!

Велислава Каймаканова-Ножарова: Красотата е винаги там, където искаме да я намерим!

Велислава Каймаканова-Ножарова е сред топ фотографите на еротична и модна фотография в България, и декоратор на уникални творения по собствен метод с марка Вилерже. Велислава Каймаканова-Ножарова за фотографията, декорирането и красотата.

Ив Сен Лоран: “Модата избледнява, стилът е вечен!”

Ив Сен Лоран: “Модата избледнява, стилът е вечен!”

Ив Сен Лоран е име-легенда в световната мода. Иновативен и креативен, великият дизайнер прави революции в модната индустрия с творенията си. Ив Сен Лоран или историята на една модна легенда.