Галена с колекция за абитуриентки

1 коментар0/5

Фолкпевицата Галена е сред звездите у нас, които открито заявяват страстта си към модата. Освен, че следи внимателно работата на големите дизайнери, самата Галена също има модна линия, която вече може да се похвали и с колекция от официални рокли за абитуриентки.

Галена с колекция за абитуриентки

Колекцията на Галена от официални рокли за тазгодишните абитуриентки G Spot GALENA for BEYOND Prom Collection 2014 може да се определи като елеганта и стилна, представяща както къси, така и дълги модели от ефирни материи.

В същото време изпълнителката не е изневерила на стила си и с помощта на дълбока цепка или дантела загатва за сексапилните извивки на женското тяло.

Добави описание

В колекцията преобладават актуални за сезона цветове - класическото черно, страстното червено, пастелни нюанси на лилавото и кораловото. Цената на роклите варира между 800 и 2500лв според модела и материалите, които са използвани за изработката му.

Добави описание

Самата Галена споделя в страницата си във Фейсбук: "Щастлива съм да ви представя първата колекция на G Spot с официални рокли, изключително ориентирани към бъдещите абитуриентки. Целта на екипа ни беше да покажем нашата визия за това как трябва да изглежда една млада дама в нощта на своя бал. Сигурна съм, че в нашите рокли вие ще бъдете 'Кралицата на бала'! "

Снимки: Facebook/GalenaMusic, Instagram/galena1

15.01.2014/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Siminka

От Siminka15.01.2014, 22:22 ч.

Аре стига сте рекламирали тъпите чалгаджийки с тъпите им тоалети !

Виж всички коментари за "Галена с колекция за абитуриентки".

Още от "Дизайнери"

Роберто Кавали – укротителят на подиума

Роберто Кавали – укротителят на подиума

Роберто Кавали качва на модната сцена флората и фауната на джунглата.  Артистичен и необуздан, флорентинският майстор-дизайнер укротява дивите зверове на модния подиум. Роберто Кавали е символ на пищно поднесена практичност. 

Емилио Пучи – калейдоскоп от цветове

Емилио Пучи – калейдоскоп от цветове

Емилио Пучи е дизайнерът, който оставя трайна следа в модния свят с пъстротата в колекциите си, спортната екипировка и униформите. Модна къща „Emilio Pucci” продължава традициите му и не спира да вдъхновява модните ценители.

Вивиан Уестууд – кралицата на пънк модата

Вивиан Уестууд – кралицата на пънк модата

Вивиан Уестууд е авангардната и скандална дизайнерка, която преобърна модния свят в пуританска Англия. 69-годишната основоположничка на пънк модата никога не изневерява на бунтарския си стил. Вивиан Уестууд в модната индустрия.