Чантите на Майкъл Корс – лукс в ежедневието

0 коментара0/5

Чантите на Майкъл Корс са красиви, стилни и функционални. Всеки модел е направен с идеята да е максимално удобен в натовареното женско ежедневие. А луксозната нотка, типична за Майкъл Корс, се дължи на дизайна, изработката и качествените материали.

Чантите на Майкъл Корс – лукс и практичност
Чантите на Майкъл Корс – лукс и практичност

Има причина чантите на Майкъл Корс да са едни от най-копираните модели в света. Те съчетават в себе си всичко, което една жена търси в ежедневната си чанта – удобство, стил, а защо не и нотки на лукс. Моделите на Майкъл Корс предлагат всичко това и неслучайно са сред най-продаваните артикули на бранда. Огромна част от приходите на марката Michael Kors (MK) идват от продажбата на чанти и аксесоари.

Кое прави чантите на Майкъл Корс толкова желани?

Жените са луди по чантите на Майкъл Корс най-вече, защото са много практични. Те имат много външни и вътрешни джобове. За повече удобство имат къса и дълга дръжка. Изобщо – всичко, което бихте поискали от една чанта. Успяват да съберат много, без да изглеждат издути и огромни.

Самият дизайнер разкрива мотивите си за точно такъв тип дизайн на чантите. „Жените, доколкото знам, са доста заети и имат много неща, за които да мислят. Чантите им трябва да са функционални. Затова и моите чанти имат много джобове, ципове и отделения”, казва Майкъл Корс в едно интервю.

Вижте също:

Майкъл Корс - практичност и лукс по американски

Майкъл Корс давал модни съвети на 5г.

И наистина, когато отворите чанта на Майкъл Корс, ще видите, че вътре е разделена поне на две. Винаги има големи отворени джобчета, удобни за мобилен телефон или портфейл.

Добави описание

Как да познаем чантите на Майкъл Корс?

Първото, което се вижда у една чанта Майкъл Корс е емблемата МК, често сложена на висулка, закопчалка или катинарче. Повечето чанти на Корс са с по-скоро геометрични форми – правоъгълни, квадратни или трапецовидни. Има разбира се всякакви форми, но най-продаваните определено са по-геометричните модели.

Повечето модели се отличават с много капси и катинари от външната страна на чантата, както и по дръжките.

Другото, по което ще познаете чантите на Майкъл Корс от фалшификатите им, е цената. Те варират средно между 100 и 400 долара. Висококачествените материали, от които е изработена всяка от тях обаче си заслужават всеки долар. В рамките на САЩ се смята, че чантите на Майкъл Корс са достъпният лукс – не толкова луксозни колкото Birkin, но и далеч от масовото производство. Често ги наричат "златната среда". Друга причина, която ги прави толкова желани, е, че много от холивудските знаменитости имат чанта Майкъл Корс

Вижте също:  Чанта Birkin-само за ценители

Selma – чанта-мечта

Един от най-продаваните модели на Майкъл Корс е Selma. Дали заради семплия, но стилен силует, дали заради многото отделения, Selma се превръща в абсолютен хит веднага след пускането си на пазара. Има дори специална фотосесия Selma Around The World (Селма около света), в която чанти Selma в различни цветове са снимани на фона на световни забележителности. Този модел е и нашият фаворит сред всички чанти на Майкъл Корс.

Чантите на Майкъл Корс – любими на звездите

Чантите на Майкъл Корс са любими на много звезди. Най-голямата им почитателка е топмоделът Миранда Кер. Тя често е засичана от папараци в ежедневието си или на червения килим да носи чанта на Майкъл Корс. Сред почитателите на достъпния лукс са и Джесика Алба, Виктория Бекъм, Алесандра Амброзио, Кейти Холмс и Селена Гомес.

Всички тези звезди имат в модния си аресенал както ежедневните по-големи чанти на Корс, така и кокетните и по-претенциозни клъчове.

Добави описание

А вие какво мислите за чантите на Майкъл Корс?

23.01.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Чантите на Майкъл Корс – лукс в ежедневието".

Още от "Дизайнери"

Исей Мияке –  цвят, изкуство и естетика

Исей Мияке – цвят, изкуство и естетика

Исей Мияке е японецът, който свърза високите технологии и модата. Дизайнерът, известен с „подвижния дизайн“ на дрехите, ярките цветове, изложбите и парфюмерията. Исей Мияке в модната индустрия.

Майкъл Корс – практичност и лукс по американски

Майкъл Корс – практичност и лукс по американски

Майкъл Корс е американският дизайнер, който всички познаваме като съдия в хитовото риалити шоу „Project Runway“. Какъв е стилът на Майкъл Корс и какво е мястото му в модната индустрия?

Сватбените рокли на Вера Уанг

Сватбените рокли на Вера Уанг

Почти всяка жена мечтае да се омъжи в рокля на Вера Уанг. Само за 20 години тя успя да се наложи като най-известния дизайнер на булчински рокли, въпреки нестандартните модели, които създава. Вижте сватбените рокли на Вера Уанг.